:: DK|丹麦华人及中国留学生之家论坛出国版

长期警示 警惕专骗海外华人的国内网络骗子:所谓外国交友招聘招租但不以外国电话联络的新ID必为骗子 (骗子其实根本不在外国);鼓动点击某处看图看详情的新ID必为骗子(假入口骗密码)。

0 0 [31楼]

是意大利的留学生,那么需要什么材料呢

[发布:北京时间 2006/10/30 21:22:22]

名号:豪爽 男
级别:县壮

0 0 [32楼]

多谢楼主!!

[发布:北京时间 2006/11/1 6:01:14]

名号:紫_烟 女
级别:郡壮

0 0 [33楼]

我的一个朋友的陪读签证递了两个月 昨天也下了。
他的情况是老婆先从国内申请探亲过来的,然后在这边申请的陪读。   一点信息给类似这种情况的朋友。

我个人意见,大家等签要耐心,我不赞成去移民局催签,与事无补。  不是非特殊情况,这边移民局不会出现拒签的情况。

[发布:北京时间 2006/11/2 14:32:48]

名号:felicity 男
级别:上大夫卿

0 0 [34楼]

那你知道需要哪些材料呢  谢谢指教!

[发布:北京时间 2006/11/2 16:02:37]

名号:豪爽 男

0 0 [35楼]

材料如下,还有在第一页有相关的信息
RE: LETTER IN SUPPORT OF AN APPLICATION FOR A VISTOR'S VISA
NAME: TYPE NAME OF FAMILY MEMBER
PASSPORT N TYPE THEIR PASSPORT NUMBER HERE

I AM WRITING TO INVITE MY MONTHER NAMED ABOVE TO COME VISIT ME IN THE UK/CANADA DURING MY COURSE CALLED ( WRITE NAME OF COURSE) AT (NAME OF SCHOOL)
THEY WISH TO VISIT DURING THE MONTH OF (DATE ) AND THEY WILL STAY WITH ME AT MY ADDRESS ABOVE. I HAVE ENCLOSED PROOF THAT I AM STUDYING IN THE UK AND THAT I HAVE PERMISSION TO BE IN THE UK AS A STUDENT.

YOURS SINCERELY
SIGN HERE
PRINT YOUR NAME HERE
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
样本2
March XX, 2005

Your Name
Your Add
Your Tel

Dear Sir/Madam,

I, XXX, registered at the University of Ottawa as a full-time student in the Bachelor of XXX, would like to invite my mother Mrs. XXX, born XX XX XXXX, to visit me in Canada from July, 2005.

The purpose of the visit is social as well as tourism within Canada. During her visit, she will stay with me at the above address. I will make sure that my mother will leave Canada before the expiration of her authorized stay. Your help in issuing a temporary resident visa for my mother would be greatly appreciated.

Please do not hesitate to contact me via telephone or email if you have any further questions.

Best regards,

Your Name
----------------------------------
样本3
To whom it may concern:

I am writing this letter to invite our/my parents (name and brith days) to visit us in Canada this coming May for a period of 3 months.

It goes without saying that we will cover all expenses during their visit in Canada, which includes international air tickets, local transportation, accmodations, medical insurances and all other related expenses.

Your favourable consideration regarding their visa applications will be highly appreciated. If you have any question regarding this matter, please kindly contact me/us at the address above.

Sincerely,

[发布:北京时间 2006/11/3 0:00:28]

0 0 [36楼]

那我想让我未婚妻明年6-8月来丹麦。
我来丹麦已经快2年了。回国一次。
我想让我女朋友来丹麦玩,随便出去旅游。
不知道签证是否容易得到。
以什么名义最好?
提交那些资料?因为是未婚妻,所以没有结婚证。但我想在丹麦领结婚证,可以吗!?
我应该注意什么!?
怎样才能提高把握!?

我知道有很多不法的案例,所以有什么办法,可以让签证官相信,我们不属于不法过案呢!?

有谁至今成功过,或听说过有成功的案例的。
或者谁有什么办法的,技巧的。
请赐教!
我在这谢谢大家了!

请楼主或有经验的朋友帮忙。

[发布:北京时间 2006/11/9 6:34:24]

名号:steven_jyc 男
级别:立壮

0 0 [37楼]

请问斑竹,我办理陪读递的都是橘红色的表格,那个女的也没给我看什么兰色表格呀?

[发布:北京时间 2007/1/25 18:21:53]

名号:denmarkstory 男
级别:郡壮

0 0 [38楼]

他们的办理程序并不象国内,非常严格的按必须的程序办理.
  那个兰色的表格只是一个形式,说明一下在丹麦结婚办理陪读需要注意的一些事情,当时我并没有仔细看,只是签字就行了.
  有的人这么办 有的人就不这么办,其实无所谓了.

[发布:北京时间 2007/1/27 0:01:22]

0 0 [39楼]

[发布:北京时间 2007/2/18 15:18:54]

男爵
名号:Tiamo 女
级别:一等男爵

0 0 [40楼]

这么多的步骤啊,我看是没希望了哦?陪读原来这么麻烦啊,郁闷了!

[发布:北京时间 2007/3/3 20:07:05]

名号:156848589 女
级别:新到

0 0 [41楼]

在丹麦结婚必须双方都满24岁吗?没到24,是不是也办不成陪读啊???

[发布:北京时间 2007/3/16 15:41:49]

名号:minicat 女
级别:亭壮

0 0 [42楼]

回答楼上朋友的问题,这个问题很多人都在讨论, 但是我是个真正的例子,我在丹麦申请结婚的时候是21周岁,我老婆23周岁.
所以哪个好象并不是必须的

[发布:北京时间 2007/3/17 14:48:23]

0 0 [43楼]

就算能结成婚,那陪读能办下来吗?还有顺带问一句,陪读能打工吗?

[发布:北京时间 2007/3/17 16:54:12]

名号:minicat 女
级别:亭壮

0 0 [44楼]

在去移民局申请陪读的时候,移民局的工作人员会问你陪读一方是否申请工作许可.这项很重要,记得在申请表上要注明也申请许可..
而且陪读的打工是不限时间的 呵~

[发布:北京时间 2007/3/17 17:50:23]

0 0 [45楼]

好帖

[发布:北京时间 2007/3/28 0:20:45]

名号:即聊嘟狮 男

75  3/5 97123458:

此论坛页面上的内容为论坛用户自行编写发布,责权皆属发帖用户,且不代表KINA.cc网站的观点。